Klarna har för tillfället tekniska störningar och de arbetar på att lösa det snabbt. Vill du beställa – kontakta oss gärna direkt på tel 010 -129 80 80 eller info@leamington.eu eller försök igen om en stund.

Behöver du hjälp?    +46 (0)10 129 80 80

Vi är även Eldabutiken i Stenungsund! Du hittar hela sortimentet eldstäder på eldabutiken.se

Drömspisar och eldstäder – allt du egentligen önskar

Nyfiken på Falcon?

Som världens äldsta spistillverkare finns det en lång historia att luta sig mot. Visste du att världens första fristående spis kom samtidigt som järnvägen 1830?

Det är sant, världens första fristående spis tillverkades i Leamington Spa i England. På samma plats som AGA Rangemaster ännu i dag ligger med sin tillverknings av Falconspisar samt av AGA Masterchef Deluxe.  Vad är det som är så speciellt med våra spisar? Vad kan du förvänta dig när det gäller kvalitet och prestanda? För det är det som man allra mest fokuserar på när det gäller våra spisar. De ska leverera det du förväntar dig och allra helst lite till… Du ska känna dig trygg med din spis och vad den presterar med din bak- och kokkonst. 

Den ska fungera optimalt med dig under många år och vi vill att ni ska bli “bästa vänner i köket”. Sätt på ljudet och lyssna på vår video. Har du frågor är du varmt välkommen att höra av dig till oss så berättar vi gärna mer! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *