Klarna har för tillfället tekniska störningar och de arbetar på att lösa det snabbt. Vill du beställa – kontakta oss gärna direkt på tel 010 -129 80 80 eller info@leamington.eu eller försök igen om en stund.

Behöver du hjälp?    +46 (0)10 129 80 80

Vi är även Eldabutiken i Stenungsund! Du hittar hela sortimentet eldstäder på eldabutiken.se

Drömspisar och eldstäder – allt du egentligen önskar

Westin Hoods – “The cooker hood specialist” har konstruerat och tillverkat spiskåpor i fabriken i Huddersfield, Yorkshire sedan 1921.

Eftertraktade

Westin är ett brittiskt namn synonymt med högkvalitativa, eftertraktade spiskåpor med ett brett utbud av modelltyper, design och färger. Dessutom tillverkar de även fläktar helt utifrån dina önskemål och behov. 

Utifrån kundens önskemål

Deras designers arbetar tätt tillsammans med produktionen och kundtjänst för att designa, konstruera och skapa fantastiska spiskåpor för både enkla och mer komplexa situationer utifrån kundens önskemål.

Om Westin Hoods

Det sitter i detaljerna

Uppmärksamhet på detaljer är ovärderlig. Har du en egen idé om hur du vill ha din fläkt/kåpa? Inga problem, Westin tillverkar efter dina önskemål och idéer. Westin Bespoke är ett begrepp för alla typer av specialdesignade köksfläktar.

Färdigställs för hand

För en perfekt slutfinish bränns kåpan i en ugn för att säkerställa hållbarheten hos färgen men innan dess spraymålas kåporna för hand för att uppnå en högkvalitativ finish.

Yrkesstolthet

Produktionsteamet hos Westin sätter en ära i att tillverka och leverera din Westinfläkt och garanterar att den håller högsta kvalité rakt igenom.