Klarna har för tillfället tekniska störningar och de arbetar på att lösa det snabbt. Vill du beställa – kontakta oss gärna direkt på tel 010 -129 80 80 eller info@leamington.eu eller försök igen om en stund.

Behöver du hjälp?    +46 (0)10 129 80 80

Vi är även Eldabutiken i Stenungsund! Du hittar hela sortimentet eldstäder på eldabutiken.se

Drömspisar och eldstäder – allt du egentligen önskar

Leamington AB ägs och drivs av Jens & Jenni Nielsen. Företaget är generalagent och distributör i Sverige för AGA Rangemaster, vilket innefattar alla Falcon och AGA produkter samt för Westin Hoods i Sverige och Danmark. 

Sedan januari 2023 är vi även en eldabutik. Vi säljer och installerar eldstäder som finns på eldabutiken.se men också täljstenskaminer från Norsk Kleber som du hittar på vår egen hemsida här.

Vi ser oss som drivna, erfarna och professionella personer som mest av allt vill skapa goda och långsiktiga kundrelationer. Vårt mål är att vara “top of mind” och leverera bästa tänkbara service och support när det gäller premiumprodukter inom kök och eldständer. Vi är med dig hela vägen.

leamington mobila showroom

När vi startade vårt företag i början av 2018 visade vi upp våra produkter genom vårt mobila showroom. Många mil lades på vägarna och konceptet med ett rullande showroom var mycket lyckat under våra första år. 


När Corona kom 2020, så valde vi att växla över till ett fast showroom där vi kunde ta emot både fysiska besök men också via digitala visningar. Ett koncept som har visade sig mycket framgångsrikt. 

Snabbt efter vårt öppnande av fysiskt showroom, fick vi möjlighet att utöka butiksytan och i september 2021 öppnade vi portarna till ny lokal i samma byggnad. Nu med entré  och fönster ut mot vägen. Fler och och fler hittar till oss och våra onlinevisningar ökar mer och mer vilket vi tycker är jätteroligt.