Klarna har för tillfället tekniska störningar och de arbetar på att lösa det snabbt. Vill du beställa – kontakta oss gärna direkt på tel 010 -129 80 80 eller info@leamington.eu eller försök igen om en stund.

Behöver du hjälp?    +46 (0)10 129 80 80

Nu är vi även Eldabutiken i Stenungsund! Du hittar hela sortimentet på eldabutiken.se

Spisar, vitvaror, grillar och eldstäder – allt du egentligen önskar

Spisar, vitvaror, grillar och eldstäder- allt det du egentligen önskar

Leamington AB ägs och drivs av Jens & Jenni Nielsen. Företaget har  distributionsrätt och generalagentur för både AGA Rangemaster (Falcon & Rangemaster) och Westin Hoods i Sverige och Danmark. Dessutom har Leamington AB försäljningsrätten av AGA Masterchef Deluxe samt av hela Steel Cucines sortiment i Sverige.

Vi ser oss som drivna, erfarna och professionella personer som mest av allt vill skapa goda och långsiktiga kundrelationer. Vårt mål är att vara “top of mind” och leverera bästa tänkbara service och support när det gäller premiumprodukter inom kök. Vi är med dig hela vägen.

leamington mobila showroom

När vi startade vårt företag i början av 2018 visade vi upp våra produkter genom vårt mobila showroom. Många mil lades på vägarna och konceptet med ett rullande showroom var mycket lyckat under våra första år. 


När Corona kom 2020, så valde vi att växla över till ett fast showroom där vi kunde ta emot både fysiska besök men också via digitala visningar. Ett koncept som har visade sig mycket framgångsrikt. 

Drömspisar, exklusiva vitvaror, utekök, grillar samt köksmoduler

Snabbt efter vårt öppnande av fysiskt showroom, fick vi möjlighet att utöka butiksytan och i september 2021 öppnade vi portarna till ny lokal i samma byggnad. Nu med entré  och fönster ut mot vägen. Fler och och fler hittar till oss och våra onlinevisningar ökar mer och mer vilket vi tycker är jätteroligt. 

 

Under vinter/våren 2022 lanserar vi fantastiska uteköksprodukter och grillar från italienska Steel Cucine. Vi kommer även att lansera tillbehör som exklusiva skinnförkläden, grillhandskar samt övriga grilltillbehör.