Klarna har för tillfället tekniska störningar och de arbetar på att lösa det snabbt. Vill du beställa – kontakta oss gärna direkt på tel 010 -129 80 80 eller info@leamington.eu eller försök igen om en stund.

Behöver du hjälp?    +46 (0)10 129 80 80

Vi är även Eldabutiken i Stenungsund! Du hittar hela sortimentet eldstäder på eldabutiken.se

Drömspisar och eldstäder – allt du egentligen önskar

Vi är nu även Eldabutiken i Stenungsund, vilket innebär att vi erbjuder hela Eldas sortiment av eldstäder, skorstenar och tillbehör. Dock ingår inte Norsk Klebers täljstenskaminer i Eldas sortiment, varför vi har lagt upp dem här och vi säljer dem dels i butiken och även online. Självklart är vi med hela vägen från idé, inspiration till färdig installation i ditt hem! Kontakta eller besök oss och upplev dem i verkligheten så berättar vi mer! 

Vad gäller om du vill byta ut din befintliga eldstad och/eller installera en ny? Vi ger dig länkar till kommunernas information i vårt närområde. 

Gemensamt för alla modeller är en snygg design med en tidlös känsla, så att de kan stå sig bra i flera decennier. Stor vikt läggs vid bra värmelagring och bra förbränning. Norsk Kleber har ett brett urval av produkter. De flesta modellerna kan levereras i flera höjder och med rökuttag bak, på sidan eller upptill. Som kund får du inte bara en fantastisk möbel, utan även en mycket bra värmekälla som är anpassad efter dina behov.

Babina

Babina täljstenskaminer tillhör klassiskerna med sin runda och tidlösa design. Välj mellan tre olika storlekar.

 

Marcello

Marcello – en lättplacerad och elegant täljstenskamin med en glaslucka som nästan sömlöst smälter in i stenen. 

 

Merethe

Merethe har en välvd elegant front med raka sidor och som finns i två olika höjder.

 

Otta

Otta – en lite mindre men naggande god. Denna modell passar utmärkt i stugor och fritidshus.

 

Kube

Kubemodellen har klassiska, rena linjer med snygga detaljer, som exempelvis sidoglasen som är placerade utan stålram i stenen.  Finns i tre olika höjder.

 

Domino

Detta är den senaste modellen i Norsk Klebers utbud av äkta täljstenskaminer som har en modern och stram design.