Klarna har för tillfället tekniska störningar och de arbetar på att lösa det snabbt. Vill du beställa – kontakta oss gärna direkt på tel 010 -129 80 80 eller info@leamington.eu eller försök igen om en stund.

Behöver du hjälp?    +46 (0)10 129 80 80

Vi är även Eldabutiken i Stenungsund! Du hittar hela sortimentet eldstäder på eldabutiken.se

Drömspisar och eldstäder – allt du egentligen önskar

Varmt välkommen att besöka vår butik som ger dig möjlighet att uppleva våra produkter både fysiskt och online.  I vårt showroom hittar du range cookers, vitvaror och grillar från AGA, Falcon och Steel Cucine. Allt det du egentligen önskar! 

Har du inte möjlighet att besöka oss fysiskt så går det alldeles utmärkt att boka en onlinevisning med oss och vill du boka ber vi dig att höra av dig så försöker vi hitta en tid som passar.

NYHET 2023! Nu är vi även Eldabutiken i Stenungsund och erbjuder eldstäder, tillbehör och skorstenar från välkända varumärken. Vi är med hela vägen. Från idé & inspiration till design och installation. 

Våra öppettider för fysiskt besök: onsd – fred 12 – 18, lördag 10 – 14 (undantag storhelger som jul, nyår, påsk och semester m m.)

VARMT VÄLKOMMEN!

Leamington showroom finns på följande adress: Strandnorum 506, 444 91 Stenungsund, tel 010 – 129 80 80. Du hittar oss intill “Kullens” Blomsterlandet.