Klarna har för tillfället tekniska störningar och de arbetar på att lösa det snabbt. Vill du beställa – kontakta oss gärna direkt på tel 010 -129 80 80 eller info@leamington.eu eller försök igen om en stund.

Behöver du hjälp?    +46 (0)10 129 80 80

Vi är även Eldabutiken i Stenungsund! Du hittar hela sortimentet eldstäder på eldabutiken.se

Drömspisar och eldstäder – allt du egentligen önskar

Vi grillar i salamander-grillen

Salamandergrillen är en häftig funktion som du får med i din Falcon eller AGA Masterchef Deluxe.

Gillar du att grilla och har svårt att vänta tills grillsäsongen utomhus tar fart? Då är salamandergrillen något du absolut måste kika närmare på! Här gör vi grillspett för att visa hur enkelt det är att få njuta av härligt nygrillat året om. 

Salamandergrillen har en maxtemperatur på 300 grader och du väljer om du vill aktivera ett eller dubbla grillelement. Luckan ska alltid vara öppen under grillningen för att ge luften möjlighet att ventileras in i ugnen och ut på baksidan upp i fläkten. 

Du håller koll på maten i salamandergrillen genom att dra i handtaget. Handtaget blir aldrig för varmt för att hålla i. Grillgallret kan sättas i 2 alternativt 4 olika höjder beroende på vilken spismodell du har. Som regel så har spisar ur premiumsegmentet två olika höjdjusteringar, medan övriga segment har 4 olika höjder (undantag Elise som har 2).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *