Klarna har för tillfället tekniska störningar och de arbetar på att lösa det snabbt. Vill du beställa – kontakta oss gärna direkt på tel 010 -129 80 80 eller info@leamington.eu eller försök igen om en stund.

Behöver du hjälp?    +46 (0)10 129 80 80

Vi är även Eldabutiken i Stenungsund! Du hittar hela sortimentet eldstäder på eldabutiken.se

Drömspisar och eldstäder – allt du egentligen önskar

AGA R3 - den klassiska AGA-spisen med moderna funktioner

Om du gillar utseendet på originalet – den tidlösa AGA-spisen, men vill ha moderna funktioner, är den nya AGA R3 den perfekta modellserien AGA-spisar för dig. AGA R3 är tänkt att vara på dygnet runt, men med lägre energikostnader än den traditionella gjutjärns-AGAspisen, tack vare att du kan sätta den på e-läge (ekonomi). Dock kan du med denna modellserie, reglera temperaturen på varje ugn och kokplatta individuellt och oberoende av varandra. Med denna modell får du, förutom en stek/bakugn i gjutjärn och en traditionell sjudningsugn, även, beroende på vilken modell du väljer, en traditionell varmhållningsugn, en traditionell varmluftsugn samt en innovativ infraröd grillugn. NOTERA! Om spisen ska installeras mot vägg som är av brännbart material, skall brandskyddsskiva minst 2,5 cm tjocklek monteras bakom spisen.

Hällen på 90-spisen rymmer en kombinerad kok/sjudningsplatta och en induktionshäll med 2 zoner, övriga storlekar har en kokplatta och en sjudningsplatta samt induktionshäll med 3 zoner.  AGA R3-serien kombinerar den allra senaste tekniken med tradition och erbjuder full flexibilitet.

Innovativ infraröd grillugn

AGA R3 Serien är de första AGA-spisarna som har en innovativ integrerad infraröd grillugn.

Den infraröda grillen som är inbyggd i det högra ugnsutrymmet värms upp på bara två minuter och har tre falslägen. De två högre lägena erbjuder snabb grillning, medan det lägre är perfekt för långsammare tillagning. Denna fantastiska grill har en kylfläkt som är igång när grillen används.

Toppmodern induktionshäll

Induktionshällen på AGA R3-seriens spisar har 2 bryggbara zoner på 90-modellen och tre zoner på övriga modeller (varav två zoner är bryggbara). Du reglerar temperaturen på zonerna via touchdisplay på hällen.

AGA R3-modellerna är även försedda med en kombinerad kok/sjudningsplatta med det ikoniska AGA-locket på 90-spissen och väljer du övriga spisstorlekar i denna serie, så får du en kokplatta och en sjudningsplatta med lock. Plattorna kan sättas på och stängas av oberoende av varandra. 

Traditionell varmluftsugn 

För dig som lagar mat och bakar mycket erbjuder modellerna AGA R3 150, 160 och 170 en extra modul med en traditionell varmluftsugn och en AGA-sjudningsplatta på toppen.

Denna generösa 90-liters ugn fungerar oberoende av de andra ugnarna och passar perfekt då du behöver extra matlagningskapacitet eller ska sätta igång med storbak.

AGA R3-serien innefattar modeller från 90 cm upp till 170 cm och där du kan välja olika häll- och ugnsalternativ, se nedan.

Plattor/hällar

Ugnar

Plattor/hällar

Ugnar

Plattor/hällar

Ugnar

Plattor/hällar

Ugnar

Plattor/hällar

Ugnar

Plattor/hällar

Ugnar

Plattor/hällar

Ugnar