Klarna har för tillfället tekniska störningar och de arbetar på att lösa det snabbt. Vill du beställa – kontakta oss gärna direkt på tel 010 -129 80 80 eller info@leamington.eu eller försök igen om en stund.

Behöver du hjälp?    +46 (0)10 129 80 80

Vi är även Eldabutiken i Stenungsund! Du hittar hela sortimentet eldstäder på eldabutiken.se

Drömspisar och eldstäder – allt du egentligen önskar

AGA eR3 serien - en modern AGA-spis

AGA-spisarna har förändrats enormt de senaste åren och AGA eR3-serien erbjuder de mest innovativa AGA-funktionerna hittills. Denna serie kombinerar gjutjärnsugnens indirekta värmestrålning med traditionella ugnar i en och samma spis.

Varje ugn, kokplatta och häll reglerar du individuellt oberoende av varandra. AGA-spisarna i denna serie har en snabbare uppvärmningstid än vad AGA R3-serien har.  Väljer du en AGA-spis ur eR3-serien får du två gjutjärnsugnar (en stek/bakugn och en sjudningsugn) samt utifrån vilken modell du väljer även traditionell varmhållningsugn, varmluftsugn och förvaringsutrymme för plåtar mm. I denna modellserie kan du välja storlekar från 60 cm upp till 170 cm. Induktionshällen som finns på spisarna från 90 cm -170 cm har en innovativ induktionshäll med två eller tre zoner, varav två är bryggbara.

Skonsam strålningsvärme från gjutjärnsugnarna

Alla modeller i eR3-serien har två gjutjärnsugnar, en som kan användas för tillagning av stek, fågel, ugnsrostade grönsaker och potatis, för grillning och för bakning, den andra för sjudning och långkok av grytor och soppor mm. Ugnarna ger en indirekt  strålningsvärme från gjutjärnet, som gör att dina rätter och bakverk smakar bättre eftersom all smak och vätska kapslas in och bibehåller både smak, färg och näringsämnen på ett fantastiskt sätt.

Gjutjärnsugnarna är utformade för att lämnas på när du vill ha mild AGA-värme i köket eller stängas av när du inte vill ha det.

AGA eR3-spisarna har också en traditionell varmhållningsugn och modellerna på 90 cm och 150 cm har en hög variant med falsar och galler att placera formar och plåtar på.

Toppmodern induktionshäll

Induktionshällen på AGA eR3-seriens har 2 bryggbara zoner och på vissa modeller finns det tre zoner på hällen, varav två av dem är bryggbara. Du reglerar temperaturen på zonerna via touchdisplay på hällen.

AGA eR3 90-modellen är även försedda med en kombinerad kok/sjudningsplatta med det ikoniska AGA-locket och väljer du övriga spisstorlekar i denna serie, så får du två plattor – en kokplatta och en sjudningsplatta med lock. Plattorna kan sättas på och stängas av oberoende av varandra. 

90 liters traditionell varmluftsugn

Väljer du en av modellerna 150 cm, 160 cm eller 170 cm, får du en 90-liters traditionell varmluftsugn och ytterligare en sjudningsplatta, perfekt då du inte vill ha gjutjärnsugnarna på, behöver extra matlagningskapacitet eller vill laga en snabb vardagsmåltid. För matlagning inför en stor bjudning/middag har du alla förutsättningar att lyckas i köket och kunna servera många varma rätter och olika bakverk samtidigt.

Varmluftsugnen har fyra falsar med galler och två plåtar ingår.

AGA eR3-serien har modeller från 60 cm upp till 170 cm och där du kan välja olika häll- och ugnsalternativ, se nedan.

NOTERA! Om spisen ska installeras mot vägg som är av brännbart material, skall brandskyddsskiva minst 2,5 cm tjocklek monteras bakom spisen.

Plattor/hällar

Ugnar

Plattor/hällar

Ugnar

Plattor/hällar

Ugnar

Plattor/hällar

Ugnar

Plattor/hällar

Ugnar

Plattor/hällar

Ugnar

Plattor/hällar

Ugnar

Plattor/hällar

Ugnar