Klarna har för tillfället tekniska störningar och de arbetar på att lösa det snabbt. Vill du beställa – kontakta oss gärna direkt på tel 010 -129 80 80 eller info@leamington.eu eller försök igen om en stund.

Behöver du hjälp?    +46 (0)10 129 80 80

Nu är vi även Eldabutiken i Stenungsund! Du hittar hela sortimentet på eldabutiken.se

Drömspisar, vitvaror, och eldstäder – allt du egentligen önskar

Upptäck våra fantastiska range cookers och vitvaror från italienska Steel Cucine

Spisar
Kyl/frys
Ugnar
Hällar
Cook units
Köksmoduler
Grillar

Vad vet du om Steel Cucine?

Angelo Po - grundaren

Angelo Po startade sitt företag Steel 1922 och hans kunskap att bearbeta rostfritt stål och bygga handgjorda spisar lade grunden till dagens Steel Cucine.

Tre generationer senare är det fortfarande familjen Po som är engagerad och involverad i hela tillverkningsprocessen fram till färdig produkt.

Fantastiska range cookers och vitvaror från italienska Steel Cucine

Passionerat familjeföretag

Företaget är beläget i Carpi, norra Italien, och drivkraften är fortfarande densamma – passion för mat, skönhet och funktionalitet.

Varje dag tillverkas range cookers och tillhörande vitvaror som uttrycker passion för skönhet och funktionalitet. Spisar som är unikt skapade i rostfritt stål, ett material som man använt i tre generationer av produktion – en kultur av perfektion som speglar Steels produktion – made in Italy

Perfektion in i minsta detalj

Med en Steelprodukt så känner man noggrannheten i detaljerna, den höga kvalitén, den fantastiska finishen och omsorgen om rätt materialval, allt för att slutresultatet – din mat och bakning ska bli precis så bra som du förväntar dig. 

Utveckling i framkant

Steel följer hela tiden utvecklingen av trender och livsstilar, matlagningstekniker så att man snabbt kan anpassa produkter till dig som kund. Steel befinner sig mellan det traditionella och det modernistiska. Exklusiva produkter vi tillägnar alla finsmakare av kvalitet och design.

Trendersäkra

I det moderna huset är köket det nya vardagsrummet och i centrum står spisen som en naturlig samlingspunkt.

Steel har förutom en komplett serie produkter för ditt kök också kompletta utekök och fristående grillar.

Enhetlig design

Fyra olika stilar med över 100 modeller distribuerade i Italien och i 15 olika länder i världen.

Du har alla möjligheter att få ditt kök med ett enhetligt uttryck och med snygg design som går igen i alla dina Steelprodukter. Du kan till och med bygga ett helt kök med Steels modulsystem.